Nový týden: Wiime všechno (nejen o Wii)

E3 už sice dávno skončila, neznamená to však konec našich "dojmů z místa činu". Tento týden jsme vás tak seznámili s tím, jak vypadá třetí Gothic, jak se hraje Crysis, po zadu nezůstal ani BioShock, next-gen pecka Lost Planet či konzole Wii. Proto neváhejte a pojďte se podívat na všechny články z předešlých dní pěkně z jednoho místa.

Pondělí 22.5. ... Návrat legendy

E3 preview: BioShock – System Shock se vrací

Martin M. Boček: "System Shock byl jednou z nejlepších her své doby – úžasně hratelný a atmosférický FPS horor k tomu ostatně měl ty nejlepší předpoklady. System Shock 2 na tuto tradici navázal. Nyní je zde další hra od stejného týmu. Jmenuje se jinak, ale hraje se stejně. Těšíte se?" (celý článek)

  

E3 dojmy: Lost Planet – zamrzlí vetřelci

Martin Zavřel: "Jedním z nadějných projektů pro nové konzole je titul od Capcomu, jenž nám v minulosti nadělil série Resident Evil nebo Onimusha. Nová značka inspirovaná filmy Věc a Vetřelci staví na intenzivní akci a špičkových speciálních efektech." (celý článek)

Doupě speciál o Heroes of Might and Magic 5 za 99 Kč!

Jan Morkes: "Pokračování legendy získává v prvních recenzích devítková hodnocení. Chcete si ji maximálně užít a dozvědět se o jejím pozadí úplně vše? Desítky stran o jednotkách, historii frakcí i nového světa Ashan, spolu s dějinami celé série najdete jen v exkluzivním Doupě speciálu! Součástí je i plná verze HOMAM 2 GOLD pro opravdové fajnšmekry." (celý článek)

Plná hra: Disco hit my Keyboard - disco není mrtvé!
Bleskovka dne: Chystá se Animal Crossing pro Wii

Úterý 23.5. ... Gothic v plné síle a kráse

E3 dojmy: Gothic 3 - kdo bude králem RPG?

Martin M. Boček: "Někteří porovnávají přicházející Gothic 3 s Oblivionem, jiní zase tvrdí, že se jedná o něco nesrovnatelného. Pojďte se s námi podívat, jak vypadá hraní Gothicu 3 z pohledu člověka, který Oblivion dohrál." (celý článek)

E3 dojmy: MGS4 – konec cesty

Martin Zavřel: "Hideo Kojima bez zaváhání potvrdil všem novinářům na E3, že Metal Gear Solid 4 je finále pro hlavního hrdinu i pro něj jakožto autora. „Zde se všechno vysvětlí… a skončí.“ Podle patnáctiminutové prezentace hry to bude pořádně hlasitý poslední výstřel." (celý článek)

Byznys hrátky: Stojí nové konzole za to?

Petr Kolář: "PS3 o čtyři tisíce dražší něž v Americe * Opera pro Nintendo * S PSP se veztratíte nejen v Praze * Microsoft uznal proražení Xboxu 360 * Zaměří se Carmack na mobily? * Ne škodlivým hrám v Lousianě * Sony označena za plagiátora * A mnohé další" (celý článek)

Plná hra: Aurora Borealis - síla vesmíru
Bleskovka dne: Soccer Fury – přichází brutální fotbal

Středa 24.5. ... Far Cry pokračuje

E3 dojmy: Crysis - jedna hra vládne všem

Martin Zavřel: "Na každé E3 se najde jedna hra, o které mluví všichni. Letos se touto královnou stala jednoznačně FPS Crysis od týmu, který už titulem Far Cry prokázal své mimořádné schopnosti. Nabízíme vám náš pohled na to, proč je Crysis tak zajmavá." (celý článek)

  

Plná hra: A7xpg - v časové tísni
Bleskovka dne: Sony i Microsoft odložili ochranu filmů

Čtvrtek 25.5. ... Wiime všechno o Wii

E3 dojmy: Nintendo Wii

Martin M. Boček: "Téměř rok poté, co byl poprvé představen koncept Nintenda Wii, a více než půl roku po představení jeho revolučního ovladače, dostali hráči na E3 2006 možnost vůbec poprvé si tuto konzoli i vyzkoušet. Následující článek shrnuje dojmy našeho šéfredaktora právě z hraní na Wii." (celý článek)

  

Level 139: Hrdinové ve zlatě

Martin Demiger: "Při pohledu na obálku aktuálního čísla magazínu Level musí být všem jasné, co se skrývá uvnitř. Pátý díl strategie Heroes of Might and Magic si vybojoval jak obrázek na obálce, tak nadšeneckou recenzi plnou superlativů a téměř maximální hodnocení... Není však sám – nový Level toho nabízí mnohem víc." (celý článek)

Plná hra: Lady´s Garden - berušky sem, berušky tam
Bleskovka dne: Kolik bude stát Wii?

Pátek 26.5. ... Stratégův ráj

E3 dojmy: Command & Conquer 3: Tiberium Wars - návrat legendy

Martin M. Boček: "Na E3 se představilo pokračování jedné z nejznámějších strategických sérií nejen trailery, ale i ukázkou samotné hry. Následující článek je o tom, jak Command and Conquer vypadá a jaké byly naše dojmy a postřehy z prezentace." (celý článek)

  

Recenze: Spellboys – Harry Potter pro mobily

Martin Demiger: "Každý měl v dětství jasnou představu o tom, co bude v dospělosti dělat. Kominík, kosmonaut, doktor – to všechno jsou známá a léty profláknutá povolání. Ale co takhle kouzelník? To by mohla být sranda. Celý den si jen kouzlíte, čas od času uvaříte nějaký lektvar... anebo si hrajete. S kameny." (celý článek)

FlashFun: Freaky Fun - hop a skok

FlashFun: Roztomilých hopsaček není nikdy dost a když jsou k tomu všemu opravdu zábavné, není nad čím váhat. Freaky Fun je totiž neobvykle chytlavá arkádová hříčka čítající celkem 25 levelů. Zahrajte si ji a uvidíte." (celý článek)

Bleskovka dne: Rayman vyráží na šílené králíky

Sobota 27.5. ... Hitman se vrací

Nová mega: Krvavý prachy

Petr Kolář: "Správně Josífku, opravdu se jedná o Hitman: Blood Money v demoverzi. Navíc tady máme i Rush for Berlin a Championsheep Rally. Nebo raději nějaké to video? Half-Life 2, Call of Juarez, Medal of Honor a mnohé další, to všechno je tady přpraveno." (celý článek)

  

AbecedaHer ve zkratce

AbecedaHer: "V uplynulém týdnu se na AbeceděHer obejvily kupříkladu návody na The Lord of the Rings: War of the Ring či na Blitzkrieg 2, ale třeba i trainery na Heroes of Might & Magic 5, češtiny pro Tomb Raider 7: Legend a mnoho dalšího." (celý článek)

Plná hra: Lunar Crabs - krabi ve vesmíru?
Bleskovka dne: Dark Messiah of Might & Magic v obrazech

Váš názor Další článek: Dark Messiah of Might & Magic v obrazech

Témata článku: , , , , , ,