Nový týden: WoW Cataclysm

V uplynulém týdnu jsme se zabývali hlavně betaverzí WoW Cataclysm, ale nezapomněli jsme ani na další články.

Nejoblíbenější články podle čtenářů najdete na Líbilo se

Článek týdne:

Dvoje dojmy: Mafia 2 - nadšení i znechucení
Jakub Kovář, Rosťa Viktorin: Včerejší demo Mafie 2, jedné z nejočekávanějších her roku, vyvolalo v redakci rozdílné reakce. Využili jsme toho a sepsali hned dvoje rychlé dojmy.

VIDEO: 3258 'Mafia II - Ukázka hraní'

Co od článku čekat: Dva protichúdné názory na demo Mafie nejsou podle debat na internetu nic výjimečného. Zjistěte do jakého tábora se řadíte vy - budete ze hry nadšení, znechucení, nebo se vydáte šedivou cestou průměru?

Týden s World of Warcraft: Cataclysm:

Goblini - Horda a plyšáci
Karel Kališ: V betaverzi očekávaného datadisku World of Warcraft už chvíli běháme. Dnes vám představíme novou rasu Hordy, gobliny.

VIDEO: 2074 'World of Warcraft: Cataclysm - trailer'

Worgeni - vlkodlaci a válka
Karel Kališ: Další článek našeho Týdne s betou World of Warcraft Cataclysm jsme zaměřili na novou alianční rasu, worgeny. Připravte se, protože tohle je válka.

Skilly a talenty - všechno je jinak
David Sláma: Blizzard místy se změnami nešetřil: schopnosti a talenty překopal od základů. Prvotní zděšení ale brzy vystřídalo nadšení.

Nové lokace pro 80 - Level 800 ETC
Petr Kolář: Po třech dnech probereme betu do hloubky, a to doslova. Zabloudíme do podvodního Vashj'ir a na obnovený Mt. Hyjal.

Staré zóny, nový začátek
David Sláma: Kataklyzma na Azerothu s sebou přinese spoustu skvělých změn pro hráče od první do poslední úrovně. Na levelování se můžete zase těšit.

Videotest:

MSI GT660R: přenosné dělo na hry
Tomáš Holčík: Novinka od MSI je typický maximálně vybavený herní notebook. A nemyslel jsem si, že to někdy řeknu, ale ty svítící diody se mi líbí.

Deskovka:

Mořeplavci - napněte plachty
Karolina Růžová: Ocitáte se v dobách, kdy se mapa světa teprve začíná vytvářet, ale místo bílých míst je na ní spousta surovin vhodných k zrekvírování.

moreplavci_art2.jpg

Freehry:

Indie recenze: Puzzle Dimension - videorecenze
Autoři Freehry.cz: Odhodťe zbraně a pojďte si raději zapřemýšlet! Co takhle u hry Puzzle Dimension, na níž jsme si připravili videorecenzi?

Týden na Freehrách: experimentální hry
Autoři Freehry.cz: Hned dvě nové hry od Experimental Gameplay ukázaly, že má tento obrozený projekt stále co říct. Přesvědčete se sami.

Rozhovor: Hammerware - rozhovor s Martinem Procházkou
Autoři Freehry.cz: Kdo by neznal populární hru Farmville, návykovou drogu pro stovky tisíc uživatelů Facebooku? Podobný projekt se teď rodí i u českých vývojařů.

Váš názor Další článek: Kinematograf: Technologie Mafie 2 (CZ titulky) a nebe Bioshocku

Témata článku: , , , , , , , , ,