Nový týden: Zaklínáme

Co přinesl tento týden? * Preview titulů Crysis a HoMaM 5: Tribes of the East * Recenze her Undercity, Agatha Christie: Evil Under the Sun a Zaklínač * A samozřejmě řadu dalších článků, novinek, downloadů.

Článek týdne

Recenze: Zaklínač - když hra souzní s knihou

Martin M. Boček, David Sláma: Přišel čas. Na blogu jsme vám už o Zaklínači řekli hodně věcí, až teď se ale dozvíte oficiální a finální verdikt. Drzý a odvážný, takový je projekt herního Zaklínače, ale vydařil se? Ano, je čas vytesat další jméno do síně slávy - pojďte zjistit, proč.

  

Recenze

PC: Agatha Christie: Evil Under the Sun – tuhá adventura s Herculem Poirotem v čele

Michal Bayerl: Agatha Christie, nejznámější žena literárního žánru detektivek 20. století přivedla na svět řadu postav, které nás dodnes baví prostřednictvím knih, filmů či seriálů. Hercule Poirot patří k těm nejznámějším. Po dvou předchozích adventurách zde máme další, tentokrát vycházející z detektivky Evil under the Sun z roku 1941.

  

Mobily: Undercity – ovládněte metro

Preview

První dojmy: Crysis – v džungli to vře

Michael Stern: Crysis sice nese jiné jméno než akce Far Cry od stejných autorů, přesto ji lze označit za pokračování par excellence. To alespoň slibují první okamžiky u hry, jež zaujmou příběhovým upoutáním a volnomyšlenkářskou hratelností. A jak drtí moderní hardware slibovaná špičková grafika?

 

PC: HoMaM 5: Tribes of the East – Orkové vrací úder

Další články

Seriál: Gas Powered Games – vývoj AAA titulů na plný plyn

Josef Murcek: I když by se mohlo zdát, že seriál Profil vývojáře slouží pouze pro připomenutí dávných herních ikon, není tomu tak. Zapomínat nesmíme ani na současná vývojářská studia. V dnešním díle se podíváme na zoubek týmu, který je i v současné době stále pod bedlivým drobnohledem herních médií netrpělivě vyčkávajících na každou novou informaci.

  

Zaklínačský blog: Znamení vědmáků
Zaklínačský blog: Kniha versus hra
Zaklínačský blog: Geralt a Kámen mudrců
Modifikační koutekve válečné vřavě
Nová mega: okuste ProStreet
AbecedaHer ve zkratce
Týden na FreeHráchna horské dráhy!
Soutěž o Zaklínače
Byznys hrátky: Zvykněte si na dražší hry, říká šéf EA

Váš názor Další článek: Xbox 360 pomáhá rodičům

Témata článku: , , ,