Nový týden: Ženy ve hrách

Co přinesl minulý týden? Preview her Zaklínač a Neverwinter Nights 2: Mask of the Betrayer * Recenze titulů Medal of Honor: Vanguard, Panzer Tactics, Spider-man 3 a Bomberman Land Touch! * Článek Šest základních chyb ve zpracování ženských postav v počítačových hrách a profil vývojářů z Human Head Studios * A samozřejmě řadu dalších (nových) pravidelných článků, downloadů a novinek

Článek týdne

Šest základních chyb ve zpracování ženských postav v počítačových hrách 1.

Martin M. Boček: Každý ví, jak má vypadat pořádná hrdinka v počítačové hře, aby se hráčům líbila tak, že si ji dají na plochu počítače, na hrníček, tričko i polštář – a hlavně tak, že si koupí každou hru, v níž vystupuje. V naší sérii se ale zaměříme to, jaké nesmysly musí herní producenti vytvořit, aby nás jejich hrdinky dokázaly takto k monitoru přilepit.

  

Recenze

PS2: Medal of Honor: Vanguard - letíme dolů

Josef Šustek: Dobře známá série je zpět pro konzole minulé generace a opět dává ochutnat několik událostí z dob druhé světové války. Jak dopadl tento díl v porovnání s dnešní konkurencí? Máme pro vás dostatečné srovnání a zhodnocení.

  

Mobily: Panzer Tactics – taktika znamená vše
PC: Spider-man 3 – černá je dobrá
NDS: Bomberman Land Touch! – bomba hra

Preview

PC: Zaklínač – s pivem v ruce proti nepřátelům!

David Marák: Schyluje se na horší časy, mračna nejistoty zahalují celou zemi a prapodivná stvoření, jako vystřižená z těch nejfantazírnějších myslí, obestírají okolí. Nachází proto čas pro zaklínače. Už čtyři roky na něj čekáme s korbelem piva v ruce.

  

PC: Neverwinter Nights 2: Mask of the Betrayer – jízda pokračuje

Další články

Profil vývojáře: Human Head Studios – tichá voda břehy mele

Josef Murcek: Human Head Studios. Tak zní název amerického vývojářského studia, které má tu čest být prvním představovaným v našem novém pravidelném seriálu. Našemu zvídavému zkoumání se podrobí vždy jedno vývojářské studio, jenž si důkladně představíme.

  

Příběh pro Tekken 6
Týden na FreeHráchAmerica´s Army v nové verzi!
FlashFun: Last Stand – poslední naděje
Modifikační koutekOblivion, HOMAM5, Fallout 2 a další

Váš názor Další článek: Galerie: Bioshock

Témata článku: , , , , , , , , , ,