Nový týden: živé preview

Co přinesl tento týden? * Preview her Starcraft 2, Fallout 3 a Devil May Cry * Ohlédli jsme se za rokem 2007 a připomněli vám důležité údalosti uplynulých dvanácti měsíců * A samozřejmě vám přinesli řadu dalších článků, novinek a downloadů.

Článek týdne

Preview: Starcraft 2 – představení jednotek

Petr Kolář: Tento rok by měl být ve znamení příchodu Starcraftu 2. A protože se těšíme a jsme nervózní jak mandelinka před prvním postřikem, rozhodli jsme se sepsat všechny jednotky, o nichž již existují informace. Tento článek budeme průběžně doplňovat, jen se podívejte sami, co se na vás chystá.

  

Preview

PC: Fallout 3 – jaké je pozadí nukleární apokalypsy

David Sláma: Vše, co je zatím známé o obsahu očekávaného pokračování legendárních RPG, už od nás víte. Ale co jsou vlastně Vaulty a k čemu sloužily? Jak je možné, že nukleární kataklyzma vůbec někdo přežil? Nahlédněte pod pokličku Falloutu 3.

  

PC: Devil May Cry 4 – lovec démonů brzy opět na scéně

Další články

Rok 2007 pod herní lupou – ohlédnout se a zapomenout

Michael Stern: Dvanáct měsíců nás zásoboval herní svět den co den napínavými aktualitami. Není možné udržet všechny konstantně v paměti, přibližme si tak zlomové momenty a ohlédněme se za nimi s ročním odstupem. Splnili tvůrci všechny jejich sliby a splnila se především naše přání?

  

Mobilní recenze: Vánoce na mobilu pokračují (Java hry)
Týden na FreeHráchve znamení divokých her
FlashFunka: Paper Mario World - prostě Mario
Modifikační koutekbez Crysis ani ránu
Nová mega: novoroční videostop

Váš názor Další článek: Představeno Requiem: Bloodymare

Témata článku: , , , ,