Nový Xbox bez mechaniky by mohl dorazit už v květnu

Xbox Maverick by měl mít konečně dané jméno i čas vydání.

O nové konzoli od Microsoftu, která by měla být speciální verzí Xboxu One bez mechaniky se poprvé začalo mluvit ke konci minulého roku. Teď se na povrch pomalu dostávají další informace, a to včetně data vydání, které Microsoft slíbil oznámit v prvním kvartálu roku 2019.

Skutečným názvem krycího jména Maverick by mělo být Xbox One S All-Digital Edition a jeho předobjevdnávky mají začít už v dubnu. Vydání potom můžeme očekávat o měsíc později, tedy v květnu 2019. Xbox se celkově čím dál více soustředí na digitální stránku hraní a i funkce jako Game Pass určitě podporují přechod na čistě digitální konzoli, která si nejspíše najde své místo na trhu především mezi příležitostnými hráči.

Díky absenci mechaniky by měl být tento nový Xbox být nejlevnější verzí na trhu a mohl by tak do náruče Microsoftu přihrát nové hráče, kteří doposud nechtěli Xbox pořizovat kvůli cenovce. Mohl by cílit také na prodej nových kusů konzole před příchodem nové generace, kdy se určitě lidé budou odcházející generace zbavovat. 

Diskuze (5) Další článek: Taktická akce The Division 2 se připomíná startovním trailerem

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , ,