Nvidia blíže představila revoluční monitor od ASUSu: G-Sync a HDR spolu

Včera nás Nvidia pozvala do Víno-klub.cz, aby nám detailněji představila nejnovější monitor od společnosti ASUS. A je o co stát.

Nvidia ve středu 18. července pořádala pro novináře menší sešlost, na které detailněji představila monitory ASUS ROG SWIFT PG27AQ a nejmodernější ASUS ROG SWIFT PG27UQ. Oba jsou to vysoce kvalitní monitory s 4K UHD obrazem a dokonce podporují i Nvidia G-SYNC, který výrazně zlepšuje kvalitu obrazu a snaží se zabránit různému trhání a mlžení při rychlejším pohybu hry.

NVIDIA prezentace 1.JPGNVIDIA prezentace 2.JPGNVIDIA prezentace 3.JPGNVIDIA prezentace main.JPG
Igor Staněk z Nvidie popisuje výhody obou monitorů

Rozdílem je, že nejnovější ROG SWIFT PG27UQ se snaží lépe zvládnout hru světla a stínu. Využívá například technologie AURA SYNC a Quantum Dot Technology (bližší technický popis notebooků je na obrázcích pod tímto odstavcem), díky čemuž jsou světla a barvy živější a mnohem výraznější.

AQ.jpgUQ.png

Rozdíl kvality obrazu byl při prezentaci výrazně znát, i když nám přišlo, že obraz je kvůli silnějšímu světlu o něco méně realistický. Hodně záleží na každém hráči, co od svého monitoru přesně očekává. My Nvidii každopádně děkujeme za možnost oba monitory prozkoumat a rozhodně je brzy uvítáme v redakci.

Zdroj: TZ

Váš názor Další článek: Série videí vám přiblíží zákulisí vývoje akce Just Cause 4

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,