Nvidia vydala vlastní mód pro Fallout 4 plný realistických textur a hodiny zábavy navíc

Oficiálním módem pro post apokaliptický sandbox Fallout 4 se může pochlubit i Nvidia, která v něm předvádí mistrovskou hru světel a stínů.

Pokud už nedočkavě klepete nohou pod stolem v očekáváni na poslední DLC Falloutu 4 nazvané Nuka-World, tak tu pro vás máme ještě jednu dobrou zprávu. Společnost Nvidia, která vytváří velmi kvalitní grafické karty v rámci studia Lightspeed posledních šest měsíců pracovala na vývoji vlastního módu s názvem Vault 1080, který má do hry implementovat jednu celou lokaci, kde se vám předvede velmi reálný grafický koncert. 

Už příznačný název Vault 1080 naznačuje, že se bude jednat o souhru pokročilých a vylepšených prvků HD osvětlení, lámání světla, přechody stínů a kromě toho na hráče čeká vypilovaný nový Vault, kde se tyto modifikace zúročí ve strhujícím příběhu.

95.jpg94.jpg95.jpg96.jpg

Hráč se vydá do ruin zapadlého kostela v bažinách, aby pod ním odhalil vault plný znetvořených obyvatel. Nebudeme spoilovat, a proto řekneme jen, že je připravena minimálně hodina zábavy čistého herního času.

Celý mód pak vylepšuje objemové světelné prvky a stíny jsou zde více sametovější, než v základní verzi. Není jisté, jestli nebudete při pohledu do slunce už potřebovat sluneční brýle, ale paprsky a lom světla už připomíná to, co vidíme při pohledu z okna. Celý tento guláš je uvařen pod taktovkou HBAO+, které značně vylepšuje povrch objektů a předmětů a zaostřuje kontury.

K nově spuštěnému DLC Nuka-Wolrd se Vault 1080 jeví jako příjemné zpestření hraní Falloutu 4, který některé hráče nepřestává nudit ani téměř rok od svého vydání.

O módu se můžete dočíst víc na oficiálním blogu a stáhnout si jej můžete v oficiálním Bethesda store.

zdroj: VG247, GeForce offical blog

Diskuze (1) Další článek: Ubisoft ukončí své čtyři PC hry free-to-play, servery začne vypínat v říjnu

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,