O herní adaptaci Narcos se má postarat prvotřídní vývojářský tým

Kuju Entertainment obsadilo tři vedoucí pozice pro tvorbu hry s tematikou Narcos. Pracovat na tomto projektu tak budou lidé se zkušenostmi z tvorby Battlefieldu, Red Dead Redemption 2 nebo Halo Wars 2.

Noví muži v projektu Narcos značí, že Kuju si opravdu chce dát záležet na tom, jak bude příběh Pablo Escobara vypadat. 

K týmu se připojí Si Donbavand, který se v herním průmyslu pohybuje už přes dvacet let. Za sebou má zkušenosti z nejvyhlášenějších studií v Británii a také pracoval jako ředitel rozvoje Sony Computer Entertainment Europe. Pracoval například na Motorstormu, Battlefield: Modern Combat a Filthy Lucre. 

Další ze trojice je Matt Startin na pozici výtvarného ředitele. Má za sebou zkušenosti ze spolupráce s EA, Ubisoftem, SEGA, Disney a 343. V poslední době se může pochlubit právě prací na Halo Wars 2. 

Poslední, neméně důležitý Gav Skinner bude šéfovat designu. I on už spolupracoval například se Sony, Rockstarem nebo studiem Lionhead. Skinner má do projektu přinést bohaté zkušenosti z práce na Halo Wars 2, Red Dead Redemption 2 nebo třeba série Fable.

"Je skvělé, že jsme do Kuju dokázali zlákat tak zkušené a talentované lidi. Si, Matt a Gav přinášejí do týmu nové dovednosti a mají za sebou neuvěřitelné portfolio her. Takoví vývojáři nám pomohou, aby naše hra se značkou Narcos byla opravdový nářez," komentoval nové tváře vedoucí Kuju Entertainment Brynley Gibson.

Hru Narcos budou vydávat Curve Digital Game na Xbox One, PS4 i PC. Datum ale zatím neznáme. 

Váš názor Další článek: Dočkáme se nového handheldu od Sony? Společnost to nevylučuje

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,