X360 | PS3 | Akce | GTA

Obal Grand Theft Auto V jde ve šlépějích předchůdců

Opět se vrací známý motiv mozaiky s několika herními výjevy.

V průběhu víkendu se na jedné zdi v oblasti dolního Manhattanu začala objevovat malba obalu na GTA V (podobným způsobem bylpředstaven obal na GTA IV v roce 2007) a byla poměrně zábava sledovat vznikající dílo na různých fotkách fanoušků. Teď už je nicméně po legraci, protože Rockstar Games vydali kompletní verzi obalu. Asi vás moc nepřekvapí, že tvůrci opět vsadili na motiv mozaiky, který využívají od třetího dílu. Však se podívejte na předchozí obaly:

GTA 3.jpg GTA SA.jpgGTA VC.jpgGTA 4.jpg
 

GTA V vypadá hodně podobně a podle mého je fajn, když se studio drží zavedeného stylu. Pokud chcete obal v podobě pozadí na plochu, najdete jej na stránkách Rockstar Games. A mimochodem, Grand Theft Auto V vychází 17. září na PS3 a X360.

GTA v.jpg

Zdroj: Kotaku

Speciál: 10 let Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V slaví deset let. GTA 5 se začalo prodávat 17. září 2013, tenkrát pro PS3 a Xbox 360. O rok později přišel port pro PS4 a Xbox One a v roce 2015 také verze pro Windows. Je to úspěšná akční hra s otevřeným světem, která se odehrává ve smyšleném současném světě inspirovaným Jižní Kalifornií a hráči se dostávají do role kriminálníků. Hra zaujala svým rozsahem, pestrostí, zábavností i vysokou úrovní grafického zpracování.

Diskuze (4) Další článek: Drsný boj o přežití v nových trailerech na The Last of Us

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,