Objevovat vesmír Mass Effectu: Andromeda budeme moci na začátku roku 2017

První dobrodružství z univerza Mass Effectu bez přítomnosti velitele Sheparda bude pravděpodobně k dostání už v prvním kvartále příštího roku.

Mass Effect: Andromeda je ambiciózní projekt slibující ještě větší otevřenost, než jakou jsme mohli okusit v původní trilogii. Tentokrát se totiž vydáme za hranice dobře známé Mléčné dráhy, kde se setkáme s nepoznanými civilizacemi. O zpracování nemáme mnoho obav. Hru totiž pohání nejnovější generace Frostbite enginu. Grafických fines si tedy nejspíš užijeme do sytosti a stane se tak už začátkem příštího roku, jak potvrdil Bioware.

Vzhledem k tomu, že hra nebyla doteď pořádně představena, je odhalení tak brzkého data vydání od Bioware celkem překvapivý krok. Nepočítaje bizarní video z loňské E3, ve kterém nás vývojáři ujistili, že práce na nové hře opravdu probíhají, téměř nejsou k dispozici jiné materiály, až na pár detailů a trailer. Letošní ročník výstavy by měl přinést více informací. Konkrétně pak konference EA, kde se snad dočkáme i nějakých těch gameplay záběrů.

10847174_854902334585151_1592215838519695035_o.jpg

Diskuze (1) Další článek: Final Fantasy X / X-2 přichází ve formě HD Remasteru na PC

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,