PS3 | Akce | DLC

Obsah DLC Grounded Bundle pro The Last of Us odhalen

Třetí a zároveň poslední část The Last of Us Season passu je odhalena. Podívejme se nyní, co bude Grounded Bundle DLC obsahovat.

Čekají nás nové trofeje a mix singleplayerového a multiplayerového obsahu. Toto DLC má být podle vývojářů opravdovou výzvou s velkou obtížností. AI bude chytřejší a brutálnější, přežití pak nebude vůbec jednoduché. Dokončení Grounded módu má být tou nejobtížnější věcí, kterou jste kdy plnily. Pokud nejste vlastníkem Season passu, můžete si Grounded mód pořídit za 4.99 dolarů.

1397664114-the-last-of-us-grounded-bundle-1.jpg 1397664116-the-last-of-us-grounded-bundle-3.jpg 1397664118-the-last-of-us-grounded-bundle-2.jpg

DLC přinese i čtyři nové mapy, konkrétně Wharf, Capitol, Coal Mine a Water Tower. Samotný balíček map si můžete pořídit za 9.99 dolarů.

Samozřejmostí jsou nové zbraně a skilly. Samotný balíček nazvaný Survival Weapon Bundle vás bude stát 5.99 dolarů. Za tu cenu obdržíte 4 nové zbraně: Specter, Double Barrel, Enforcer a Launcher. Tyto zbraně mají velmi unikátní atributy, které jsou perfektně vybalancované a nabídnou tak nový herní styl.
1397664118-the-last-of-us-grounded-bundle.jpg

Co se skillů týče, jsou tu 2 balíčky, které si můžou hráči koupit (pokud nejsou vlastníky Season passu). Prvním z nich je Situational Survival Skills Bundle, tím druhým je Professional Survival Skills Bundle. Každý z nich stojí 3.99 dolarů. Tyto skilly jsou velmi efektivní a každý nabídne unikátní herní styl.

Navíc, ať už jste vlastníky Season passu nebo ne, dostanete zdarma novou zbraň.

Pokud jste nestihli koupit Season pass, nesmutněte. Můžete si ho koupit do 13. května, a to za cenu 19.99 dolarů. Po 13. květnu již Season pass nebude dostupný. Využijte proto této šance, dokud můžete.

Diskuze (1) Další článek: Infamous: Second Son dnes dostal nový patch s Foto módem

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , ,