Obsidian láká na nový titul - může to být nový Fallout nebo Pillars of Eternity 2

Obsidian Entertaiment nás novým obrázkem láká na nový projekt vystupující pod názvem Project Louisiana. Možná se jedná o Pillars of Eternity 2 nebo Fallout 4: New Orleans.

Herní společnosti si s námi docela rády pohrávají a není se čemu divit, poněvadž k rozpálení naší zvědavosti stačí opravdu málo. Nyní se to například povedlo Obsidian Entertaiment, který pouhým obrázkem na Twitteru, odkazujícím na jakýsi chystaný Project Louisiana rozpoutal rozsáhlé diskuze.

Na obrázku se nachází sekera s obilím v zeleném pozadí a pod tím je nápis: „Kdysi jsem snil, že když se můj bůh vrátí, všem nám odpustí. To je problém snů. Dříve nebo později se všichni musíme probudit.“

 

Aby toho nebylo málo, menší příhodu nám Obsidian připravil i před týdnem. Na fórech se objevily tajuplné symboly, jenž byly schované ve webových stránkách Obsidianu. Ty nám dekódoval jeden ze zaměstnanců Obsidian Entertaiment na svém Instagramu.

Ve výsledku se setkáváme zejména s dvěma teoriemi. Jedná tvrdí, že tohle všechno má odkazovat na Fallout 4: New Orleans a tím by Obsidian navázal na Fallout: New Vegas. Druhá zase tvrdí, že se dočkáme Pillars of Eternity 2. Kde se však pravda ukrývá můžeme poznat jen ztěžka, možná že se dokonce dočkáme zcela nové hry.

Diskuze (4) Další článek: EA letos opět vynechá E3 a uspořádá vlastní konferenci

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,