Obsidian pracuje na RPG The Outer Worlds, fanoušci Falloutu se mohou těšit

Veškerá podobnost s Falloutem je zcela náhodná. Nebo ne?

Fanoušci post-apokalyptického RPG Fallout poslední dobou zažívali hodně krušné časy. Poslední pokračování série, které se zaměřilo na online multiplayer, nedopadlo zrovna dobře a začalo neuvěřitelně oblíbené sérii kopat hrob. Teď ale svitla naděje. Studio Obsidian, které stojí za Fallout: New Vegas totiž ukázalo první záběry ze svojí nové hry a vezte, že podobností s Falloutem je v novém traileru fůra. Přesvědčte se sami.

Zdá se, že i tentokrát půjde o příběhové RPG s otevřeným světem se spoustu vesmírných vychytávek, retro stylem a cestování vesmírem. Protože jak už napovídá název, zřejmě nepůjde jenom o jeden svět. Vypadá to také na spoustu kolonizování a bojů se zajímavými tvory. A nezapomínejme také na svérázný humor.

Pokud se teď jako hráči PS4 strachujete, že byste se nemuseli tohoto nadějného projektu dočkat, protože Obsidian je čerstvě pod záštitou Microsoftu, můžete své nervy na chvíli uklidnit. The Outer Worlds by ještě touto akvizicí Microsoftu nemělo být ovlivněno, hra vyjde na PC, PS4 a Xbox One.

 

Diskuze (3) Další článek: The Walking Dead od Overkillu jde na poloviční cenu

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,