Obsidian představuje zahradní survival týmovku Grounded

X019 představilo večer několik nových značek a jednou z nich se stává Grounded od autorů čerstvě vydaného RPG The Outer Worlds.

Obsidian Entertainment na X019 ukázalo svoji novou chystanou hru Grounded. Pro studio poněkud netradičně půjde o survival, ve kterém se budete muset spojit se svými přáteli. Ve hře se vžijete do role malých človíčků, kteří jsou změnšení do velikosti porovnatelné s mravenci a budete čelit veškerým běžným úskalím zahradního pozemku. Nebudou chybět pavouci, hmyz ani další nebezpečí.

S myšlenkou survivalu si prý studio už dlouho pohrávalo a když se naskytla příležitost začít tvořit nový projekt, napadlo je, že by mohlo jít právě o hru, ve které se stanete pidimužíky čelícími neobvyklému nebezpečí, které ohrozí pouze miniaturní tvory.  Obsidian se také rozhodl i tentokrát dát na zpětnou vazbu hráčů a hru tak bude možné otestovat v Early Accessu začátkem příštího roku. Těšit se můžete kromě originálního zasazení také na specifické grafické zpracování, které ze hry díky pohádkovému stylu dělá záležitost, která i přes svůj žánr může být dostupná i pro menší publikum.

Váš názor Další článek: Playstation připravuje Black Friday, k mání budou konzole i hry

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,