Ochraňte lidské tělo v nejnovější mobilní hře Defend Your Life!

Defend Your Life! je nejnovějším titulem brněnského studia Alda Games, které nám v zábavné formě přiblíží imunitní systém lidského těla.

Brněnské studio Alda Games vydalo svůj čtvrtý titul Defend Your Life! pro uživatele mobilních zařízení s iOS a Androidem. Defend Your Life! je dlouho očekávaná „tower defense” strategie odehrávající se v útrobách lidského těla.

Hráči se mohou těšit na prostředí inspirované francouzským seriálem Byl jednou jeden život. O záchranu lidského těla se pokusí v 17 ručně malovaných úrovních ve 3 obtížnostech. Hra přináší více než 20 druhů nepřátel. Spolu se 2 “bossy” otestují schopnost hráčů takticky myslet při výstavbě a využívání 4 základních typů budov.

bonuses.jpg enemies.jpg levels.jpg

Každá z nich nabízí další rozšíření, čímž se množství využitelných strategií dál rozšiřuje. Nápomocné při ničení nepřátelských bakterií jsou i různé interaktivní prvky jako elektrošoky, bomby, nebo adrenalin. Stylizace úrovní a jednotek vychází ze skutečných reálií lidského těla. Hráči se tak mohou těšit třeba na chrabré červené krvinky bojující například v srdci či mozku.

 

Diskuze (3) Další článek: Ubisoft oznámil novou vertikální adventuru Grow Home

Témata článku: , , , , , , , , , , , ,