Odhalena akce Viking: Battle for Asgard

Společnost SEGA dnes představila unikátní akční podívanou, jež čerpá z dosud neprobádaného univerza severských mýtů. Titul Viking: Battle for Asgard je aktuálně ve vývoji pro next-gen konzole Xbox 360 a Playstation 3, přičemž by se měl na pultech obchodů po celém světě objevit již na začátku příštího roku. A s trochou štěstí se s ním blíže seznámíme už za pár dní na Games Convention.

Hra samotná vám nabídne roli severského válečníka Skarina, který byl bohy vybrán, aby chránil svět smrtelníků před nástrahami bohyně Hel a její nemrtvé armády. Svým způsobem tak budete zametat nepořádek, který zůstal po vládci všech bohů Odinovi, jenž zmíněnou bohyni vyhostil z Asgardu. Bohužel, Hel se to dotklo a tak se rozhodla najít bájného vlka Fenrira, a započít tak Ragnarok.

Titul Viking: Battle for Asgard vzniká ve studiích Creative Assembly (tvůrci série Total War), přičemž je poháněn údajně unikátním grafickým enginem, díky kterému budete moci prozkoumávat rozlehlé exteriéry a navštěvovat čarokrásná místa. Mimo to by hra měla disponovat i unikátním soubojovým systémem, jenž by vám měl umožnit dynamicky se rozhodovat v průběhu bitvy, jak se svými nepřáteli naložíte.

Související informace (Viking: Battle for Asgard):
Platforma: Xbox 360, PS3
Žánr: akční adventura
Výrobce: Creative Assembly (
http://www.creative-assembly.co.uk/)
Vydavatel: SEGA (
http://www.sega-europe.com/)
Předpokládané datum vydání: Q1 2008

Zdroj: Eurogamer

Váš názor Další článek: Galerie: Age of Conan: Hyborian Adventures

Témata článku: , , , , ,