Odhalena strategie Napoleon in Italy

Společnosti Matrix Games a Hussar Games dnes potvrdily, že v současné době pracují na tahové strategii Napoleon in Italy. Jak samotný název napovídá, hra vám na několik okamžiků propůjčí francouzskou armádu, kterou – coby mladý Napoleon – provedete skrze válečné útrapy Itálie. V titulu se tak dočkáte nejen bitev, ale rovněž propracovaného ekonomického módu.

  

„Napoleon in Italy je titul, který je jako stvořený pro fanoušky tohoto stratéga,“ řekl David Heath z Matrix Games a dodal. „Všichni z Matrix Games jsou vskutku pyšní, že mohou pomoci lidem z Hussar Games s uvedením hry na trh. Rovněž věříme, že si hráči titul oblíbí a nebudou litovat peněz, ani místa na harddisku, které do něj vložili.“

V rámci zatraktivnění titulu tvůrci do hry vložili další dvě armády (rakouská a severo-italská), které se na krátko stanou nástrojem vaší moci. Těšit se tak můžete na 8 unikátních kampaní, desítky nejrůznějších bitev a více jak 240 historických velitelů. Samozřejmostí je i multiplayer, jehož si budete moci užít po síti, stejně jako na jednom PC.

Související informace (Napoleon in Italy):
Platforma: PC
Žánr: tahová strategie
Výrobce: Hussar Games (
http://www.huszargames.hu/)
Vydavatel: Matrix Games (
http://www.matrixgames.com/)
Předpokládané datum vydání: neznámé

Zdroj: Worthplaying

Váš názor Další článek: Dovádivý Lucky Luke: Go West v traileru

Témata článku: , , , ,