Odhalení dalšího Batmana bychom se mohli dočkat do konce roku

Podle posledních úniků informací to vypadá, že bychom se brzy mohli vrátit do Arkhamské série.

Na další excelentní hru z batmanovského univerza čekáme už nějakou dobu. Od chvíle, kdy Rocksteady vydalo Arkham Knight už přece jenom uplynuly dlouhé čtyři roky a kromě toho jsme se s netopýřím mužem v černém obleku setkávali spíše sporadicky. Teď to vypadá, že naše čekání se blíží ke konci. Někteří z ověřených specialistů na úniky herních informací totiž hlásí, že by se mělo blížit oznámení.

Jedním z důvěryhodných zdrojů, když jde o úniky, je Twitterový účet @New_WabiSabi, který mimo jiné předpověděl i množství oznámení třeba na E3. Podle jeho informací by mělo jít o "Arkham Legacy" a tentokrát bychom se měli dočkat i hraní za jiné postavy než samotného Batmana. Nejbližší a zároveň také poslední velkou akcí tohoto roku jsou The Game Awards, a pokud tak jsou informace založené na pravdě, měli bychom se představení nového projektu s Temným rytířem dočkat právě tam.

Herní ceny The Game Awards se udílejí 13. prosince a my rozhodně budeme u toho. Pokud fandíte Batmanovi, rozhodně si tedy toto datum zaškrtněte v kalendáři.

Váš názor Další článek: Nová modifikace přidá do Battlefrontu 2 internetový hit Baby Yoda

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,