Odhaleny první detaily o hře FIFA 18 pro Nintendo Switch

Electronic Arts odhalili první detaily týkající se Nintendo Switch verze hry FIFA 18. Hra přináší autentický a fascinující fotbalový zážitek.

 

Hra přináší oblíbené režimy, mezi něž patří například FIFA Ultimate Team, režim kariéry, klasický výkop či sezóna, což dělá z letošního ročníku zatím nejobsáhlejší přenosný fotbal od EA vůbec. Fanoušci Ultimate Teamu se mohou těšit na velkou výzvu v podobě výstavby týmů, online i offline sezóny, turnaje apod.

"FIFA 18 na Nintendo Switch je nejlepší FIFA, kterou si můžete s sebou vzít kamkoli a hrát kdykoliv a  s kýmkoli,"  řekl producent Andrei Lăzărescu. "Přinášíme fascinující a autentický zážitek, který fanoušci od FIFA očekávají, a to za využití inovativních způsobů, tak jako při domácím hraní."

K dispozici bude také více schémat ovládání. Na výběr tedy máte handheld,  duální Joy-Con, jednoduchý Joy-Con nebo Pro Controller. Vše lze přizpůsobit vlastnímu stylu. Těšit se můžeme na realisticky zpracované hráče, novou fyziku a strhující 3D prostředí. To vše v rozlišení 1080p, respektive 720p při přenosném hraní.

Váš názor Další článek: BioWare pracuje na nové IP s nádechem sci-fi

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,