Oficiálně potvrzen Pro Evolution Soccer 4

Evropská pobočka Konami využila fotbalové mánie kolem vrcholícího mistrovství starého kontinentu a oficiálně potvrdila další pokračování známé fotbalové série Pro Evolution Soccer. Zatímco trojka premiérově zavítala na PC, čtvrtého dílu se dočkají krom PS2 a právě domácích počítačů (pouze na DVD) také majitelé Xboxu. Co se očekávaných zlepšení týče, hra by měla být samozřejmě realističtější, umožňovat větší variabilitu pohybů, lepší zvládnutí situací jeden na jednoho a mnoho dalšího. Dočkat bychom se měli také reálného rozhodčího, který bude pobíhat po trávníku (v minulém díle chyběl), i když nevím, co je na tom tak revolučního, že si tato informace zasluhuje celý odstaveček tiskové zprávy.

Celkově se dá očekávat podobně jako u konkurenční FIFY zlepšení v mezích možností. Nicméně asi největší nedostatek série oproti EA Sports - malý počet licencovaných soutěží - ve čtvrtém dílu Pro Evolution Socceru napraven nebude. Na konečné soudy si ale budeme muset počkat do podzimu, kdy se hry na všech platformách dočkáme.

Recenzi vylepšené americké verze Pro Evolution Soccer 3 (koupit se slevou 15%) najdete zde, konkurenční FIFU 2004 (koupit se slevou 15%) jsme zhodnotili v této recenzi.

  

  


Zdroj: Gamer´s Hell, GameKult

Diskuze (1) Další článek: OPS2, červencové číslo – nepodceňujte sílu PSP

Témata článku: , , , , , , , ,