Oficiální stránky ZOO Empire plné spousty obrázků

Vývojářské studio Enlight Software spustilo oficiální stránky svého nového projektu ZOO Empire. Na adrese http://www.enlight.com/ze/ najdete stručné představení hry se spoustou obrázků a artworků. Přispět můžete i do rozvíjejícího se diskusního fóra.

Po zpracování prostředí hospod a restaurací v Restaurant Empire je Zoo Empire dalším koněm ze stáje strategických her Enlightu. Za svůj vzor si bere zejména v USA veleúspěšný ZOO Tycoon (českou verzi si můžete koupit zde) což prakticky říká o zaměření hry vše podstatné. Cílem bude starat se o svěřenou zoologickou zahradu, vybírat do ní vhodné exponáty (ze zhruba 40 druhů), pečovat o jejich komfort, zdraví i volný čas, najímat pomocný personál a samozřejmě odírat návštěvníky. Mezi novinky patří jakási "cirkusová nadstavba", kdy budete moci svá zvířata trénovat a vydělávat na jejich představeních. Jako vždy se můžeme těšit na klasickou kampaň ale i "sandbox" mód, ve kterém si bez ohledu na finance můžete vystavět zvířecí park svých snů. To vše v kompletní 3D grafice s volným úhlem pohledu.

Hra by měla vyjít podle serveru Amazon ještě o prázdninách. Největší konkurent hry, ZOO Tycoon 2, se chystá zaútočit na herní trhy před Vánocemi.

  


Zdroj: homepage

Váš názor Další článek: Dungeon Siege 2 až na jaře 2005

Témata článku: , , , , , ,