Ohlášen datadisk k Anarchy Online!

Dnes byl společností Funcom oficiálně ohlášen nový datadisk k výborné masivně multiplayerové hře Anarchy Online (9/10, recenzi najdete zde).

Tento datadisk nese podtitul Shadowlands, měl by přinést řadu novinek. Těmi nejvýznamnějšími jsou pochopitelně nové lokace a dungeony, změnám se nevyhnou také jednotlivé profese a rasy. Potěší jistě i nové zbraně a brnění, ty jsou však spíše malou třešničkou na dortu. Dojmy pak jistě umocní zlepšená grafika a nové efekty. Doufejme, že výčet novinek nakonec nebude konečný.

 

Datum vydání datadisku je čtvrté čtvrtletí roku 2002 (aneb na vánoce to máme doma). Plné znění tiskové zprávy můžete najít zde.

Na závěr si neodpustím malý výňatek z naší recenze původního Anarchy Online:
"Nemusím snad zdůrazňovat, že samotná hra začíná až tehdy, opustíte-li oblast tréninkového centra. I já osobně jsem byl překvapen, jak rozsáhlý je celý svět Rubi-Ka, kolik neprozkoumaných koutů obsahuje a co všechno je zde k vidění. Zorientovat se mezi tisíci hráči, NPC postavami a v desítkách měst není zrovna jednoduché - například najít určité místo je mnohdy takřka nemožné." (více...)

Zdroj: Funcom

Váš názor Další článek: Oficiálně potvrzeny práce na SimCity 4

Témata článku: , , , ,