Ohlášena závodní arkáda Pure

Milovníci napětí a adrenalinových sportů, nastražte uši! Společnost Disney Interactive Studios potvrdila probíhající práce na zajímavě vyhlížející závodní arkády – Pure. Vývojem byli pověřeni tvůrci sdružení pod hlavičkou Black Rock Studio (MotoGP), kteří se zavázali dopravit hru na pulty obchodů ještě tento rok. Vyhlížet ji přitom již nyní mohou buďto majitelé jedné z konzolí Xbox 360, či PS3, a nebo zastánci stolních počítačů.

„Doufáme, že Pure nastaví nový standard pro terénní závody, plné efektních skoků i rychlé jízdy,“ uvedl Craig Relyea, viceprezident globálního marketingu Disney Interactive Studios a dodal. „V Pure můžete provádět triky, na které budete hledět s otevřenými ústy. Když k tomu připočteme vysokou rychlost a nádherně zpracované prostředí, vyjde nám hra, která si jistě získá široký ohlas.“

Jak z předchozích dvou odstavců vyplívá, prostřednictvím Pure se posadíte za řidítka terénních čtyřkolek, s nimiž budete brázdit reálnou krajinu (zapomeňte na stadiony) a provádět dech beroucí triky, vysmívající se všem přírodním zákonům. Závěrem ještě dodejme, že titul bude disponovat unikátním grafickým kabátkem, který by měl na vašich monitorech, potažmo televizích, rozehrát nejen úchvatnou hru světel a stínů!

Související informace (Pure):
Platforma: PC, Xbox 360, PS3
Žánr: závodní arkáda
Výrobce: Black Rock Studio (
http://www.blackrockstudio.com/)
Vydavatel: Disney Interactive Studios (
http://disney.go.com/disneyinteractivestudios/)
Předpokládané datum vydání: Q4 2008

Zdroj: TZ

Váš názor Další článek: Zhlédněte trailer z filmového Far Cry

Témata článku: , , , , ,