Ohlášení PS4 a X720 se prý dočkáme ještě před letošní E3

Myslí si to herní magazín Game Informer i herní analytici.

Letošní rok je pro herní svět přelomový, protože vše naznačuje tomu, že se dočkáme představení nástupců konzolí Playstation 3 a Xbox 360 – obecně se jim přezdívá PS4 a X720. Další střípky přinesl herní magazín Game Informer, podle jehož zdrojů údajně Sony i Microsoft chtějí pořádat separátní konference ve stylu Applu, kde nové konzole představí. Podle časopisu by se obě akce měly uskutečnit kolem letošní GDC, tedy koncem března.

next.jpg

E3 je sice nejdůležitější herní událost roku, ale Sony i Microsoft budou chtít své separátní akce, aby upoutali pozornost a nemuseli soutěžit s dalšími oznámeními. Že se konzole objeví ještě před E3 si myslí i analytik Colin Sebastian, podle kterého bude letošní E3 zároveň nejdůležitější od roku 2000.

Sebastian tvrdí, že: „ Nové konzole si půjčí high-endové PC komponenty, nabídnou hybridní fyzický/digitální distribuční model, vylepšené ovládáni hlasem a pohybové ovládání, zvládnou přehrát širokou nabídku multimédiálního obsahu a budou startovat v nižší cenové hladině.“ Co se týče zmíněné ceny, spekuluje se o 400 dolarech, tedy asi 8000 Kč. Uvidíme, co z toho se nakonec ukáže jako pravda.

Zdroj: VG247

Diskuze (4) Další článek: Archos GamePad: levný herní tablet zamíří i do ČR

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , ,