Ohlásili jsme hru příliš brzy, přiznávají vývojáři akce Dying Light 2

Pokračování Dying Light se vývojářům drobně vymklo z kontroly.

Dying Light 2 bylo oznámeno až příli brzy. Vývojáři přiznávají, že kvůli příliš uspěchanému oznámení hry a data vydání stanoveného na jaro 2020 se jim nepodařilo hru dokončit. Co víc, vývoj je prý velký chaos a hra ztratila i klíčové tváře vývoje. Techland se nyní chystá na větší oznámení, kterého se máme dočkat ve středu. "Máme pro vás pár slov, o která bychom se s vámi chtěli ohledně vývoje Dying Light 2 podělit. Rozhodně se k nám ve středu připojte," stojí v tweetu na stránce Dying Light.

Někteří fanoušci nebyli příliš shovívaví a na tweet okamžitě reagovali uštěpačnými poznámkami, například že jde o "vývojářské peklo". Na to studio obratem odpovědělo.   "Dying Light 2 se stále pohybuje kupředu. Ohlásili jsme hru příliš brzy, ale rozhodně má hodně daleko do toho, aby byla vývojářským peklem," píše se v odpovědi. Zároveň bylo také potvrzeno, že hra se neruší ani nechystá předběžný přístup. 

Dying Light mělo původně vyjít začátkem minulého roku na PS4, Xbox One a PC. Zahrají si ji tedy i hráči na nové generaci konzolí. O rozdílech mezi verzemi pro různé generace se však zatím nehovořilo. Chcete-li se dočkat informací o ždibínek dříve, můžete se připojit také k discordovému serveru hry. 

Váš názor Další článek: Little Nightmares 2 hlásí prodejní úspěch, prodalo se přes milion kopií

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,