Ohnivé off-road závody Fireburst

Tvůrčí vývojářský tým exDream, autoři převážně strategických akčních her (Arena Wars a Web Wars), se pouštějí do závodního titulu s názvem Fireburst. Podle dostupných informací se bude jednat o adrenalinové bláznivé závody, v nichž se posadíte do čtyřkolových off-road strojů a samozřejmě se budete snažit vyhrát, i když občas postačí přežít. Automobily a různé buginy totiž mohou vybuchnout a to různými způsoby; buďto poškodíte svůj stroj natolik, že začne hořet, blízko vás vybuchne barel s benzínem nebo na vás protivník pošle ohnivou kouli. Oheň bude fungovat i jako velký štít, jež vás uchrání před vybuchujícími barely apod.

fireburst001.jpg fireburst002.jpg

Fireburts nabídne dvacítku tratí rozdělených do deseti odlišných oblastí, kde vyzkoušíte své řidičské schopnosti v několika herních módech a samozřejmě nemůže chybět multiplayer, ve kterém se proti sobě bude moci postavit až 16 hráčů online nebo 4 v režimu offline.

Nejzajímavější na Fireburst je hnací motor, kterým se stal Unreal Engine 3. Kvalita by tedy měla být na úrovni, ale nebudeme předbíhat, jelikož gameplay video nevypadá nikterak oslnivě:

VIDEO: 2423 'Fireburst - trailer'

Všechny tři verze (PC, X360 a PS3) titulu Fireburst byly dnes odloženy ze zimy letošního roku na první čtvrtletí roku 2010.

Zdroj: Worthplaying
Dostupné pro: PC, X360, PS3
Žánr: Závodní | ohnivé off-road závody
Výrobce: exDream
Začátek prodeje: Q1 2010
Váš názor Další článek: Představeno Anno 1404: Venice

Témata článku: , , , , ,