PC | RPG

Old Republic bude velkým zklamáním

Nebojte se, nezískali jsme křišťálovou kouli, ze které jsme vyčetli budoucnost. To se jen na adresu dané hry vyjádřil anonymní zaměstnanec Bioware Mythic. Na svém blogu, kde se adresuje jako EA Louse, se naváží do Bioware, který údajně do projektu nasoukal přes 300 miliónů dolarů.

"A Bioware? Nechtějte mě rozesmát. Utratili na výrobu The Old Republic více peněz, než James Cameron na Avatara. Nedělám si srandu. Více jak 300 miliónů dolarů! Věřili byste tomu? A víte na co jsou pyšní nejvíce? Tohle je nejlepší. Nejpyšnější jsou na zvuk. Vážně."

VIDEO: 3464 'Star Wars: The Old Republic - Povolání pašerák '

"Více jak 20GB instalace, přičemž většinu z toho zabere dabing. To je to nejlepší, co mají. Zbytek hry je vtip. EA to ví, George Lucas taky, všichni panikaří, proto byla většina lidí z Mythicu přesunuta do Austinu na výpomoc. Nemůžou hru pořád odkládat."

"Old Republic bude jeden z největších neúspěchů v historii MMO od EA. Pravděpodobně stejný, jako byl Sims Online. O něm taky všichni víme."

Vážně se z tak očekávané hry může stát super propadák? Jestli ano, nikoho asi nepotěší ztráta investice, která do ní byla vložena. Tedy pokud byla opravdu tak velká.

Zdroj: CVG
Dostupné pro: PC
Žánr: RPG | MMORPG
Výrobce: BioWare | Webové stránky hry
Začátek prodeje: 22. prosince 2011
Váš názor Další článek: MS bojuje s nedostatkem Kinectů

Témata článku: , , , , , ,