Online hraní na X360 zdarma

Není to tak dlouho co se Microsoft rozhodl vyjít hráčům vstříc, když zrušil nutnost placení GOLD účtu pro online hraní skrze službu Games for Windows, a už tu máme další drobný ústupek. Všichni majitelé xboxových Silver účtů dostanou možnost zahrát si multiplatformní tituly (jinými slovy, hry určené pro vlastníky PC i X360, kteří tak mohou porovnávat nejen své možnosti, ale rovněž možnosti svých miláčků) - Shadowrun, Universe at War: Earth Assault, Lost Planet: Colonies - bez nutnosti placení polatků.

"Minulý týden jsme oficiálně ukončili placení poplatků za službu Games for Windows Live, " uvedl ve svém prohlášení Microsoft a pokračoval. "Nyní nabízíme uživatelům další výhodu v podobě online hraní zdarma. Nicméně tato nabídka je časově omezená, takže všem doporučujeme aby ji využili, dokud mohou."

Osobně by mě zajímalo, zda-li se zodpovědní lidé v Microsoftu zkrátka jen vzbudili s dobrou náladou, a nebo jestli těmito ústupky sledují nějaké vyšší cíle. Ostatně, je taky dost možné, že jejich placené služby nedosahují takových úspěchů jaké očekávali a v rámci rozšíření uživatelské základny jim zkrátka nic jiného nezbývá. Inu, nechme se překvapit co přinesou další týdny a měsíce.

Zdroj: Microsoft

Váš názor Další článek: Jaký bude line-up Activisionu?

Témata článku: , , , , , , ,