OnLive se rozjede 17. června

Skeptici, jenž tvrdili, že je OnLive zbytečnou službou s minimálním potenciálem, která to nikdy nedotáhne do finále se můžou někde v temném zákoutí mlátit klávesnicí do hlavy. Pár týdnů nazpět tvůrčí tým v čele se Stevem Perlmanem ukázal, že neponechal nic náhodě a v daných podmínkách vše funguje tak jak má (a to ani nezmiňujeme, že pánové skrze onLive rozjeli Crysis na iPhonu).

Pár hodin nazpět pak stejné uskupení prozradilo, že se oficiálního launche služby dočkáme již 17. června, kdy odstartuje s 12 - 25 tituly na skaldě (smlouvu podepsala společnost s 2K Games, EA, THQ, či Ubisoftem, díky čemuž se můžete těšit na Mass Effect 2, Metro 2033, Borderlands, Assassin's Creed 2, Dragon Age: Origins atd.). Prozatím bude OnLive, zcela logicky, k dispozici pouze v 48 státech Ameriky, avšak pokud vše půjde dobře, do léta příštího roku bychom se snad mohli dočkat prvního rozšíření. Ať už na východ, či na západ.

VIDEO: 1355 'OnLive - představení herní služby'

Co ovšem trochu kazí nadšení je cena. Měsíční předplatné totiž bude činit necelých 15 dolarů, za něž však dostanete přístup pouze k demoverzím, tagům, chatu s ostatními hráči a dalším relativně nepodstatným věcem. Plné verze oblíbených titulů vám tak budou vyúčtovány ještě jednou, přičemž si budete moci vybrat, zda-li si je chcete koupit, nebo pouze půjčit.

Cena ani jednoho modelu však nebyla doposud prozrazena. Pokud nicméně pobýváte ve Spojených státech, doporučujeme zaregistrovat se. Prvních 25 tisíc hráčů totiž bude tři měsíce oproštěno od placení poplatku.

Zdroj: Eurogamer

Váš názor Další článek: V létě se dočkáme remaku Monkey Islandu 2

Témata článku: , ,