Onslaught DLC pro Call of Duty: Ghosts oficiálně oznámeno

Po úniku posteru, který z části prozradil obsah prvního stažitelného DLC pro akční střílečku Call of Duty: Ghosts se Activision rozhodlo oznámit vše oficiálně.

Onslaught je prvním ze čtyř DLC, které obohatí hru v letošním roce (další jsou Devastation, Invasion a Nemesis). Ke stažení bude 28. ledna letošního roku, a to exkluzivně pro Xbox One a Xbox360. Do hry přidá čtyři unikátní multiplayerové mapy, novou zbraň a první příběhovou epizodu k módu Extinction zvanou Nightfall.

Víme, že mají naši fanoušci hlad po nových herních prvcích po celý rok a vývojářský tým je připraven nabídnout celoroční přísun nových map, zbraní a mnoho dalšího, počínaje Onslaught DLC v lednu,“ nechal se slyšet Mark Rubin, producent z Infinity Ward.

Nyní o DLC v detailech. Čtveřice map nabídne různorodý zážitek díky jiným rozměrům i stylu prostředí. Mapa Fog je menších rozměrů, naláká však na lehce hororovou atmosféru nedalekého jezírka a lesa s táborákem a opuštěnými staveními. BayView je mapa soustředěná na boj nablízko a vezme vás na pobřeží Kalifornie plného obchůdků a malých prostorů.

Mapa Containment hráče přenese do válkou zmítané Mexické vesničky s dostatečně rozlehlým prostorem. Nechybí opuštěné bary, kavárny, domy a kostel. Poslední mapa jménem Ignition se rozprostírá napříč stárnoucí vesmírnou stanicí pro start raketoplánů na Floridě.

DLC nabídne také novou zbraň jménem Maverick, která kombinuje útočnou pušku a ostřelovačku do jednoho kompaktního těla, díky čemuž se hodí do mnoha situací.

Diskuze (1) Další článek: Alien: Isolation v debutových komentovaných záběrech ze hry

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,