Orange Box hlásí stovku ocenění

Společnost Valve s potěšením oznámila, že její balíček her, označovaný jako The Orange Box, získal více než 100 ocenění za loňský rok. Polovina z nich jej označuje za hru roku, druhá pak hodnotí různé herní aspekty.

  
Portal

Od svého vydání v říjnu loňského roku se herní kompilace The Orange Box několikrát opakovaně dostala na čelo celosvětových herních prodejů. Není se tedy co divit, že různé nezávislé herní stránky a magazíny jí udělily hned několik různých cen. Valve dokonce hlásí, že jejich počet překročil hranici sta ocenění. Jednotlivé pochvaly se vztahují jak k celému balení, tak i hrám v něm obsaženým zvlášť. Pokud vás přehled cen zajímá, naleznete je, pochopitelně v oranžové barvě, na stránkách hry.

  
Team Fortress 2

The Orange Box se přitom skládá hned z pětice titulů – původní hry Half-Life 2, navazujících epizod Half-Life 2: Episode One a Half-Life 2: Episode Two, multiplayerové akce Team Fortress 2 a logické akční hříčky Portal. Právě poslední jmenovaná si přitom vysloužila nejvíc jednotlivých ocenění. Kolekce The Orange Box vyšla původně na PC a Xbox 360, následně koncem roku i na konzoli PS3. Tvůrci doufají, že jejich další chystaná akce, Left 4 Dead, dosáhne stejného úspěchu.

Související informace (Portal):
Platforma: PC, Xbox 360, PS3
Typ hry: logická FPS
Výrobce: Valve (
http://www.valvesoftware.com/)
Vydavatel: EA Games (
http://www.ea.com/)
Distributor v ČR: EA Czech (
http://www.electronicarts.cz/)
Homepage:
http://orange.half-life2.com/portal.html

Zdroj: TZ

Diskuze (1) Další článek: Galerie: Starcraft 2

Témata článku: , , , , , , ,