Originální puzzle na PS3

Topatoi je logický rychlík, co za vzor bere takové legendy jako je Bubba 'N Stix nebo The Lost Vikings. Jedná se o pravověrný puzzle, který do svého nepříliš originálního žánru přináší notnou dávku nápaditosti a tvůrčích mechanismů. Inu, zkrátka takový mix starého a dobrého s novým a neotřelým. Pakliže jste tedy majiteli herní konzole PlayStation 3, můžete si pomalu začít brousit zuby.

Vaše mozkové závity budou řešit zapeklité hádanky hned v několika různorodých prostředích, přičemž zde docela často narazíte i na nepřátele, jenž se vám budou snažit znepříjemnit život. Co se týče samotných puzzlů, u většiny z nich se řešení týká fyzikálních hrátek a dle slov vývojářů by právě fyzikální engine měl byl jedním z největších kladů hry, jakožto jedinečný zážitek. Cílem hry je sehnat všechny díly vaší vesmírné loďky, zachránit svou přítelkyni a hurá zase zpátky na domovskou planetu.

Pro někoho může být trochu překvapivé, že Topatoi přináší i právoplatný multiplayerový mód. Informací o něm je nicméně poskrovnu, a tak si na něco podrobnější ještě budete muset chvíli počkat. Naštěstí by to ale vzhledem k datu vydání stanovenému na letošní zimu, nemusela být zase až tak dlouhá doba.

Topatoi_01.jpg Topatoi_02.jpg
Topatoi_03.jpg Topatoi_04.jpg
Topatoi_05.jpg Topatoi_06.jpg
Topatoi_07.jpg Topatoi_08.jpg

Zdroj: Worthplaying
Dostupné pro: PS3
Žánr: Logické
Výrobce: Boolat
Váš názor Další článek: Galerie: X-Blades

Témata článku: , , , , , , , , ,