Orwelovská adventura Moment of Silence má homepage

Ačkoliv podobné téma by se sice hodilo spíše pro studio z bývalého Sovětského svazu, jsou to nakonec němečtí vývojáři, kteří si jako podklad své nové adventury vybrali svět jako vystřižený z Orwellova 1984. Tým House of Tales už několik měsíců pracuje na projektu The Moment of Silence, v němž bude svět zobrazen plný konspirace, špiclování a vůbec celkové represe.

Paradoxně se vše odehrává v blízké budoucnosti ve futuristickém New Yorku složeném z reálných i fiktivních lokací. Vývojáři před několika dny zprovoznili oficiální stránky projektu na adrese http://www.momentofsilence.com, kde najdete krom několika screenshotů a fóra stručné pojednání o hře samotné.

Hráč se ocitne v roli Petera Wrighta, úředníka ministerstva informací. Peter si žije šťastným a ničím nerušeným životem, ovšem jen do té doby, co jednoho dne do domu jeho souseda vtrhne SWAT tým a milý spolunájemník se vypaří z povrchu zemského. To nenechá našeho hlavního hrdinu chladným a vydává se zjistit, co se to vlastně okolo něj děje.

The Moment of Silence je z technického pohledu konzervativní adventurou, držící se ustálené kombinace polygonových postav na renderovaném pozadí. Měla by nabídnou i klasickou porci logických puzzlů, rozhovorů a rozmanitých lokací. Na trh by se měla dostat v říjnu 2004 za cenu odpovídající AAA hře.

  

Zdroj: Gamer´s Hell, homepage

Váš názor Další článek: DOOM 3 - chystá se patch, demo i datadisk

Témata článku: , , , , , , ,