Akce | Wii

Osud vesmíru visí na vlásku

Osud celého vesmíru v ohrožení. Jedinou jeho záchranou je meziplanetární záchranná akce, na kterou se hodí jen ti nejodvážnější a nejpohotovější piloti. Jestli máte zájem, vlastníte herní konzoli Nintenda Wii s tisíci Wii body, nic vám nebrání přihlásit se a počkat do ledna příštího roku, kdy by se Evasive Space měl dostat na pulty obchodů. A mezitím si můžete přečíst malé shrnutí toho, co vás čeká a nemine.

 EvasiveSpace_0128.jpgEvasiveSpace_0135.jpg

Mezi začátkem a koncem hry bude stát dvacítka levelů, ovšem pokud čekáte na obří vesmírné bitvy, kde se to laserovými střelami jen hemží, asi vás trošku zklameme. Samozřejmě se nemalého počtu šarvátek s protivníky dočkáte, ale především se připravte na to, že je každá úroveň situována do bludiště plného překážek, takže k řeči se dostanou zejména vaše pilotní schopnosti. Ostatně, není vůbec lehké uhýbat v plné rychlosti přeletěvším asteroidům, planetárním prstencům a do toho všeho ještě opětovat protivníkovu palbu.

 EvasiveSpace_0117.jpgEvasiveSpace_0124.jpg

Abyste nebyli tak bezbranní, postupem času se vám začnou otevírat možnosti upgradu vaší vesmírné lodi, ať už se jedná o nová děla či obranné štíty. Zábava se však neomezuje pouze na hru pro jednoho hráče, neboť vývojáři chystají i multiplayer až proti čtyři osoby.

EvasiveSpace_0109.jpgEvasiveSpace_0114.jpg

Zdroj: Worthplaying
Dostupné pro: Wii
Žánr: Akce
Výrobce: High Voltage Software
Váš názor Další článek: Galerie: Killzone 2

Témata článku: , , ,