PC | Akce | RPG

Osvěžení v žánru hack´n slash?

Hazen je jméno akčního RPG z dílny týmu Dagger Games Studio. V současné době byla oznámena první epizoda s podtitulem The Dark Whispers, přičemž spolu s dalšími díly by se měl rozrůstat i herní svět, ať už co se týče lokací, zbraní nebo i funkcí. Samotní tvůrci o svém dílku prohlašují, že se má jednat o jakési osvěžení klasických Hack´n Slash her. Výkřik do větru? Inu, uvidíme.

Hazen_01.jpg Hazen_02.jpg

Na začátku hry si vyberete vlastní postavu, kterou budete moci nadále rozvíjet. Jestliže máte rádi brutální akci, tak vaše myš klikne na postavičku s nápisem Pure, zatímco mrštní zabijáci ocení charakter s popiskem Archer.V každém pádě se však připravte na moderní bojové systémy skloubené s magií všeho druhu. K dispozici dostanete i nemalý počet různých předmětů, s nichž půjdou sestavit všemožné sety, jež vám mohou dopomoci k vítězství.

 

Hazen_03.jpg Hazen_04.jpg

S přiložených screenshotů se dá vyčíst, že grafické zpracování nebude na špatné úrovni, byť bychom pár chybiček našli, pokud bychom zacházeli do detailů (na druhou stranu to ale vypadá na vcelku příznivé hardwarové nároky). S datem vydání se má situace všelijak, takže vás ničím konkrétním nepotěšíme.

Hazen_05.jpg Hazen_06.jpg

 

Zdroj: Worthplaying

 

Dostupné pro: PC
Žánr: Akce, RPG
Výrobce: Dagger Games Studio
Váš názor Další článek: Galerie: X-Blades

Témata článku: , , , , , , , , ,