Otec série Devil May Cry si přál pokračování rebootu DmC

Hideaki Itsuno si přál pokračování DmC od Ninja Theory, nakonec se však musel rozhodnout pro vzkříšení původní značky.

Muž, který má za sebou vývoj všech dílů série Devil May Cry, Hideaki Itsuno, tvrdí, že byl opravdu natěšený na vývoj druhého dílu tohoto britského náhledu na sérii. Jenže, co čert nechtěl. Fanoušci původních dílů vůbec DmC nepřijali a do dnešního dne říkají, že tahle hra vůbec do jejich milované série nepatří.

Itsuno teď řekl něco, z čeho by pravděpodobně spoustě fanoušky původní série vstaly vlasy na hlavě. "Strašně jsem si přál udělat DmC 2 poté, co jsme vydali první díl. Vážně jsem se na to těšil. Jenže pak se to prostě nestalo. A tak, když přišel čas na rozhodnutí, vyšlo z toho, že uděláme DMC5," řekl.

"Měli jsme lidi, kteří na rebootu pracovali a ty, kteří ne a snažili jsme se využít zkušeností. Rozhodli jsme se udělat DMC5, ale zároveň zapojit zkušeností všech, kdo pracovali na DmC. Když se zamyslíte, bylo by nesmyslné nechat lidi, kteří na rebootu nepracovali, aby pracovali na jeho pokračování. Na tom by měli spolupracovat Capcom a Ninja Theory. Bylo by to divné, kdybychom se o totéž snažili pouze v Ósace. Proto bylo jako ideální cesta zvoleno pokračování DMC 4.

Pokračování příběhů Danteho, Nera a také dalších postav se dočkáme už 8. března příštího roku na PC a konzolích.

Váš názor Další článek: Tropico 6 startuje privátní betu, ale pouze pro předobjednávky

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,