Outlaws & Legends bude miláčkem politiků, kdo nakrade více vyhraje

V průběhu State of Play pořádané Sony toho bylo odhaleno mnoho, Hood: Outlaws & Legends se však řadí mezi ty větší tituly a vypadá opravdu slibně.

Nová hra vypadá opravdu zajímavě, a to nejen proto, že na něm pracují vývojáři ze Sumo Digital studia, ani proto že tento titul bude vydávat Focus Home Interactive, ale zejména proto, že se jedná o vskutku originální herní počin. 

Jde o kompetitivní PvPvE hru, v níž budou soupeřit dva gangy ve snaze nakrást co největší bohatství a vyhrávají jednoduše ti, kteří si toho domů odnesou více. Nejen že ony poklady budou střežit NPC vybavená umělou inteligencí, celou loupež také budou samozřejmě značně komplikovat členové nepřátelského týmu. 

Na výběr bude z několika různých postav a každá z nich zastává jiný druh specializace. Hráč si svého favorita bude moct dále vyvíjet a získat tak další dovednosti či magické schopnosti. Upravit také půjde svou výbavu.

Hra má vyjít někdy v průběhu příštího roku. Hood: Outlaws & Legends si budeme moct vychutnat na PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X a Xbox One.

Diskuze (1) Další článek: Sedmý díl Final Fantasy stále baví, jeho remake prodal už 5 milionů kopií

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,