OutRun online

Máte-li rádi závodní sérii OutRun, jistě nepohrdnete ani nově oznámeným projektem s názvem OutRun Online Arcade. A že jste o OutRun nikdy nic neslyšeli? Nevadí, milé rádi vám vše vysvětlíme. Nejprve si vyberete jedno z řady známých italských automobilů s černým koněm ve znaku a potom se můžete směle i nesměle vyhrnout na trať a pořádně si arkádově zazávodit. V tomto případě proti živým protihráčům z celého světa.

42375_OutrunOnlineArcade-10.jpg 42376_OutrunOnlineArcade-11.jpg

Vaším herním domovem se stane americký stát Kalifornie, kde se – jak známo – bez auta prakticky nemáte kam dostat, protože vzdálenosti tam jsou pěšky prakticky neuchoditelné. Kromě strmých uliček města San Francisca se budete projíždět po nádherných plážích, kopcích a dalších zákoutích tohoto místa. Co se týče herních módů, tak ty byly prozatím oznámeny pouze dva, a to Hear Attack a Time Attack.

 

42377_OutrunOnlineArcade-12.jpg 42378_OutrunOnlineArcade-13.jpg

Titul je určen pro konzole X360 a PS3, takže své protihráče budete nahánět po službách Playstation Network a Xbox Live a dá se očekávat, že o ně rozhodně nebude nouze. Grafické zpracování by vypadalo skvěle nebýt několika nešvarů například v podobě nepříliš povedených textur okolních domů. Reputaci by měl napravit soudntrack, jenž se bude pyšnit několika známými skladbami. Výsledný produkt vývojáři z týmu Sheffield studio Sumo Digital vypustí již začátkem příštího roku.

 

42379_OutrunOnlineArcade-14.jpg 42380_OutrunOnlineArcade-15.jpg
42381_OutrunOnlineArcade-16.jpg 42382_OutrunOnlineArcade-17.jpg

 

Zdroj: Worthplaying

 

 

Dostupné pro: X360, PS3
Žánr: Závodní | Arkádové závody
Výrobce: Sheffield studio Sumo Digital
Začátek prodeje: 15. dubna 2009
Váš názor Další článek: Empire: Total War dorazí v březnu

Témata článku: , , , , ,