PC | Akce

Outspark chystá FPS Blackshot

Zrovna v žánru first-person stříleček to vypadá, že už ani nejde přijít s nečím originálním, díky čemuž se většina tvůrců soustředí především na audiovizuální zpracování, čímž chtějí hráčům vynahradit povětšinou mizerný příběh. Jak se zdá, nejinak na tom bude i chystaná akce Blackshot od studia Outspark, jež se teprve nedávno dočkala oficiálního představení.

Podle dostupných informací se tak můžete těšit na svět, v němž mocné nadnárodní společnosti soupeří o každý dolar a nebojí se pro dosažení svých cílů využít všech možných prostředků. Své místo v tomto chaosiu zaujímají rovněž žoldáci, do jejichž řad budete patřit i vy, hráči, přičemž při získávání reputace a náležitého ohodnocení bude záležet jen a pouze na vašich schopnsotech.

"Jsme vážně nadšeni, že můžeme do našeho portfolia přidat volně hratelnou, inovativní FPS," prozradila Susan Choe, zakladatel a CEO Outspark, a dodala. "Blackshot nabídne rychlou akci pro příležitostné hráče, kteří nestojí o zdlouhavé prokousávání se hrou, stejně jako určité novátorské rysy (např. PvE "Player-versus-Environment" mód) cílené především na hardcore publikum."

Bližší informace by měly být odtajněny již někdy v průběhu následujících týdnů. Nedočkavci pak mohou navštívit oficiální stránky hry, na nichž je možné shlédnout nejen debutový trailer, ale rovněž se přihlásit do plánovaného betatestování. Vydání hry je předběžně stanveno na konec léta tohoto roku.

Zdroj: Worthplaying

Dostupné pro: PC
Žánr: Akce | FPS
Výrobce: Outspark | Webové stránky hry
Začátek prodeje: srpen 2009
Váš názor Další článek: Multiwinia vyjde 19. září

Témata článku: , , , , , , , , ,