OXM 3 – první recenze Bioshocku a sleva Xboxu v ČR

Rotačky se roztočily a třetí číslo Oficiálního Xbox 360 magazínu se už připravuje v tiskárně. A nic nenasvědčuje tomu, že vychází uprostřed léta! Posuďte sami! Jako jedni z prvních na světě vám přinášíme recenzi Bioshocku. Udělili jsme podobně jako naši angličtí kolegové podmořskému dobrodružství absolutní hodnocení? Anebo výše vyšplhal Blue Dragon, samuraj, jenž má šířit slávu Xboxu 360 v Japonsku? I to se dozvíte ze stránek časopisu!

Jak jistě víte, v USA bylo před pár dny ohlášeno zlevnění konzolí o zhruba 50 dolarů. Zároveň zástupci Microsoftu odmítli prozradit, zdali se pokles ceny přesune i do dalších regionů. Oficiální Xbox 360 magazín přesto zjistil, jak se situace má a přináší nové ceny Xboxů v ČR!

A to rozhodně není vše. OXM 3 nabízí rozhovor s tvůrci Strangleholdu (a dokonce i Johnem Woo!), popovídali jsme si i se slavným závodníkem Sirem Stirlingem Mossem (zejména o tom, jestli považuje Forzu 2 za realistickou hru) a také s tvůrci Call of Duty IV. Aktuální číslo rovněž nabízí kompletní dojmy a zážitky z letošní E3. Jaký bude Fallout 3, Sid Meier´s Civilization Revolution nebo právě Call of Duty IV? A co Halo 3? Viděli jsme jej v akci jak v USA, tak na nedávné akci v Amsterodamu a přinášíme šťavnaté první dojmy.

Kromě toho se těšte také na tématický článek o reklamě ve hrách (bude jí čím dál víc!), podrobný návod na Darkness, recenzi Stuntmana nebo nových her z XBLA a mnoho dalšího. Z obsahu DVD prozraďme alespoň hratelnou ukázku Beautiful Katamari, kterou neseženete ani na Xbox Live!

Třetí číslo Oficiálního Xbox magazínu vychází v pátek 17. srpna, předplatitelé jej obdrží do svých schránek o den dříve. Více informací o obsahu čísla přineseme v následujících dnech na www.oxm.cz.

Diskuze (9) Další článek: Irrational Games neexistuje, nyní 2K Boston - Bioshock viníkem

Témata článku: , , , , , , , , , , ,