Oznámen Deus Ex: The Fall pro iPhone a iPad

Svět plný drog a augmentací do kapsy? Hell yeah!

Eidos Montreal včerejším kraťoulinkým videem navnadil nejednoho fanouška série Deus Ex na dnešní den. O to větší studená sprcha však přišla při zjištění, že Deus Ex: The Fall není plnohodnotným pokračováním výborného Human Revolution, ale odbočkou pro iPhone a iPad. Neházejte ale hned flintu do žita, protože v posledních letech vznikají na mobilní zařízení tituly kvalitou převyšující i velké AAA hry.

1370441736-stealth.jpg 1370441743-announce-online-screen-2.jpg 1370441744-announce-online-screen-1.jpg

Děj nás zatáhne do zlaté éry vědy a techniky. Do doby, kde propasti sociálních rozdílů byly neúprosné, velké korporace převzaly kontrolu nad světem a lidé s augmentací museli kupovat předražené drogy, aby přežili. Skalní fanoušci už určitě tuší, že se hra bude odehrávat ve stejném časovém období jako Human Revolution, tedy v roce 2027. Tentokrát se však ujmete bývalého člena britských SAS jednotek Bena Saxona, který taktéž prošel augmentací a zoufale se snaží zjistit, kdo za tím vším stojí a odkud drogy pocházejí.

Za vývojem stojí evropská mobilní divize Square Enix, Eidos Montreal a N-Fusion. Tudíž můžeme s klidným svědomím říci, že hra je opravdu v kvalitní péči. To potvrzuje slovy i sám výkonný ředitel Jean-François Dugas: "Tým odvedl neuvěřitelnou práci při vytváření zcela nového příběhu, inovativního dotykového ovládaní a zachování Deus Ex univerza tak, jak ho známe. Hráči mohou očekávat akci, hackování, stealth prvky a sociální rozhodování ve stejné míře, jak jsou zvyklí z minulých dílů."

1370441728-announce-online-screen-3.jpg

"Smartphony a mobilní zařízení jsou důležitou platformou pro strategii Square Enix a přistupovat k ní budeme se stejným důrazem, jako ke všem našim hrám. Deus Ex: The Fall je jasným vyjádřením našeho závazku k poskytování vysoce kvalitní zábavy, ať už se jedné o mobily nebo tablety." dodal Antony Douglas, generální ředitel společnosti Square Enix Mobile.

Deus Ex: The Fall vypadá podle prvních informací opravdu slibně a kvalitu her na mobilních zařízení může posunout zase o krok vpřed. Nakonec ještě dodejme, že hra má vyjít letos v létě za přijatelných 5.99€.

Zdroj: AllGamesBeta

Váš názor Další článek: Castlevania: Lords of Shadow: Ultimate Edition zavítá na PC

Témata článku: , , , , , , , , , , , , ,