Oznámen Splatoon 3. Vezme nás do hraničního regionu Splatlands

Včerejší Nintendo Direct na závěr přinesl příjemné překvapení pro fanoušky pořádné olihní akce.

Z úvodní části traileru na nás Splatoon 3 působil spíše dojmem singleplayerovky, ale jakmile jsme se posunuli o něco dál, tak bylo jasné, že se Nintendo hodlá držet ověřeného stylu prvních dvou dílů. Tentokrát ale měníme lokalitu. Z velkoměsta Inkopolis se přesouváme do Splatville v hraničním regionu Splatlands. Jak je vidět z ukázky, jeho prostředí se značně liší od toho, co jsme doposud ve Splatoonu viděli.

I tentokrát bude hlavní součástí hry mód Turf War, tedy zápasy 4 na 4, během kterých musíte pokrýt co největší část mapy barvou vašeho týmu. Základní pravidla jsou stále stejná, ale pár novinek se určitě najde. Už samotné odpalování do zápasu bude fungovat trochu jinak. Těšit se můžete také na nové zbraně, speciální vybavení a nové pohyby

Bližších informací ohledně Splatoonu 3 moc neznáme a nejspíš to tak ještě minimálně pár měsíců zůstane. Vydání se totiž chystá až na příští rok. Hlavně doufáme, že součástí hry bude také singleplayerová kampaň. I když se o ní v souvislosti se Splatoonem nikdy moc nemluvilo, tak například ta z druhého dílu je opravdu výborná. Je ale spousta dalších věcí, o kterých bychom chtěli vědět víc. Nic jsme se nedozvěděli ani o novém zvířecím parťákovi, kterého můžete vidět hned na začátku traileru.

Váš názor Další článek: Ninja Gaiden opět na scéně. Kolekce se třemi díly vyjde v průběhu června

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , ,