Oznámena první adventura v historii na motivy díla Agathy Christie

Agatha Christie je bezesporu jedna z nejznámějších autorek detektivních příběhů všech dob a její excentrický detektiv Hercule Poirot si získal srdce milionů čtenářů po celém světě. Adventure Company nedávno oznámila, že od autorčina vnuka a správce jejího odkazu, Mathew Pricharda, získala souhlas s vytvořením herní série inspirované slavnými detektivkami.

První titul v sérii vyvíjí tým AWE Games a ponese název And Then There Were None. Vypráví o 10 lidech pozvaných na odlehlý ostrov do osamělého sídla, kde, jak už to v tomto žánru chodí, začnou jeden po druhém umírat. Vy samotní se ocitnete v pasti společně s ostatními a jedinou nadějí na záchranu vás i přeživších je odhalit vraha dříve, než na řadu přijde další oběť.

AWE games je tým, který sice nemá předchozí zkušenosti s adventurním žánrem, nicméně jako hlavního gamedesignera projektu získali do svých řad Lee Sheldona, proslaveného tituly jako Riddle of Master Lu a Dark Side of the Moon, citovaných v drtivé většině "učebnic" adventurního designu.

Datum uvedení na trh je zatím stanoveno na 3. kvartál 2005.

Zdroj: http://www.adventuregamers.com

Váš názor Další článek: Seconds Sight v prodeji!

Témata článku: , , , , , , , , ,