Oznámení Real Warfare: 1242

Real Warfare: 1242 je připravovaná real-time strategie, která zavede hráče do středověkého Ruska během 13. století. Matička Rus byla tou dobou obrovským státem, mnohem větším, než kterákoliv jiná evropská země. Jednoho dne byl však nechvalně proslulý stát náhle napaden mongolskou hordou a kníže Alexandr Něvský musel čelit válce, do které se přidaly ještě útoky germánských a švédských rytířů.

Hráč si v Real Warfare: 1242 projde všemi známými bitvami, jež by měly být podle dostupných informací zpracovány opravdu věrohodně. Za úkol budete mít nejenom bránit svou zem, ale také dobít rozsáhlá území, která již nepřátelská armáda zabrala. Nebude to však nic jednoduchého, jelikož protivník bude disponovat opravdu velkou armádou, viz trailer:

VIDEO: 2168 'Real Warfare 1242 - trailer'

Historická přesnost všech bitev by měla být zachována opravdu pečlivě a grafický kabátek nabídne živé a realistické zpracování, což si můžete sami ověřit díky obrázkům a oficiálnímu traileru z GamesComu.

Real-Warfare-1242-3.jpgReal-Warfare-1242-4.jpg

Real Warfare: 1242 připravuje vývojářský tým Unicorn Games, jež má zkušenosti s tímto žánrem, jelikož vytvořili sérii XIII Century.

Real-Warfare-1242-1.jpgReal-Warfare-1242-2.jpgReal-Warfare-1242-5.jpgReal-Warfare-1242-6.jpg

 

Zdroj: Worthplaying, BluesNews, TZ
Dostupné pro: PC
Žánr: Strategie | real-time strategie
Výrobce: Unicorn Games
Začátek prodeje: rok 2009
Váš názor Další článek: Chystá se třetí SKATE

Témata článku: , , , , , , , , , , , ,