Oznámeno World of Mixed Martial Arts 2

Někteří vývojáři jsou zkrátka nepoučitelní. Místo aby se jednotlivá studia poučila z chyb kolegů a hrála na jistotu, vrhnou se střemhlav do riskantního podniku, jenž s největší pravděpodobností skončí krachem. Naposledy se nechali pozlátkem úspěchu oslnit zaměstnanci tvůrčí společnosti Grey Dog Software, která je známou klisnou na poli MMO her.

Podle jejich tiskové zprávy totiž programátoři aktuálně pracují na onlinovce World of Mixed Martial Arts 2, jež by se s trochou štěstí mohla dostat mezi hráče již na začátku příštího roku. Co se náplně týče, jak už název napovídá, bude vám svěřena společnost zabývající se zápasením na všechny možné i nemožné způsoby. Budete si tak muset zopakovat obchodní problematiku a po pečlivém zvážení všech aspektů usednout do ředitelského křesla s neomezenou mocí.

Budete tak zodpovědni za najímání i propuštění zápasníků, domlouvání soubojů i celých turnajů a samozřejmě za hladký chod vaší firmičky. Na první přečtení možná zajímavý nápad, avšak při bližším ozkoumání vypadá WMMA 2 vcelku tuctově, přičemž nejspíš nenabídne nic, co bychom nezanli z jiných simulátorů.

Pokusím se však nehodnotit hru před jejím vydáním. Svou skupinu fanoušků si najde tak jako tak, a ti na rýpavé poznámky herních redkatorů stejně nebudou brát zřetel.

Zdroj: TZ

Dostupné pro: PC
Žánr: Simulátory | MMO
Výrobce: Grey Dog Software
Začátek prodeje: Q1 2009
Váš názor Další článek: Warhawk add-on vyjde pozítří

Témata článku: , , , , , , , , , ,