Painkiller: Battle out of Hell - informace

Na Worthplaying vyšlo interview o Battle out of Hell, což je datadisk pro populární akci Painkiller. Pojďme se podívat, co všechno v rozhovoru zaznělo.

Zpovídáni byli hned dva lidé zabývající se Battle out of Hell, project leader z People Can Fly s marketingovým manažerem Dreamcatcheru. A zde jsou již postřehy z rozhovoru na Worthplaying:
- Opět se dočkáme hezkých fyzikálních efektů. Například z vysoké budovy spadne zombi, rozpadne se, ale díky magické síle se opět její rozlétlé kusy spojí, pčičem je vše děláno v reálném čase, nejedná se přerenderovanou animaci.
- Multiplayerový obsah Battle out of Hell přinese CTF mód, minimálně dvě nové DM mapy. Potěšující je, že multiplayer je dělán v novém kódu, nemají se v něm vyskytovat žádné stávající chyby v PK.
- Vývojáře při pracích na Painkillerovi inspirovaly například tyto hry: série Silent Hill, Devil May Cry, Metal Gear Solid, Final Fantasy a mnoho dalších japonských her.
- Některé levely budou až dvakrát tak velké jako ty největší v PK.
- Setkáme se se 40-ti různými netvory v deseti levelech, přičemž nové příšery považují jejich autoři za nejlepší věc v datadisku.
- BooH vyjde zřejmě na dvou CD.
- Nyní se datadisk nachází ve fázi beta, brzy by měla být hotová GM verze.

  


Zdroj: Worthplaying

Váš názor Další článek: V Číně zavřeno 1600 heren!

Témata článku: , , , , ,