PC | Akce

Painkiller hlásí návrat

Každá krvavá řezničina, která kdy vyšla, si našla okruh fandů, již na ni nedali dopustit. A jelikož je třeba tyto řady stále rozšiřovat, chystá společnost JoWood pokračování dnes již pomalu kultovního Painkillera. Nový díl však nedopraví na trh ani původní tvůrci z People Can Fly, ani náhradníci z Mindware Studios, nýbrž vcelku neznámá partička Homegrown Studios, která má na svědomí poměrně nevýrazné FPS Robert D. Anderson & The Legacy of Cthulhu.

painkiller.jpg

Výměnou za důvěru a podporu ze strany hráčů přitom tito chlapíci nenabízejí pouze oživení legendy, ale taktéž řádné rozšíření o kooperativní multiplayer pro dva hráče, či několik úprav online rozhraní hry. Co se singleplayeru týče, asi ani netřeba zmiňovat, že se opět dostanete do války mezi nebem a peklem, přičemž váš život bude záviset jen a pouze na vašich střeleckých schopnostech.

Na závěr tak ještě dodejme, že se počítá s vydáním Painkiller: Resurrection ještě někdy v průběhu letošního roku, a to podle všeho nejen na PC, ale rovněž na Xbox 360. Už se těšíte?

Zdroj: Shacknews

Dostupné pro: PC, X360
Žánr: Akce
Výrobce: Homegrown Studios
Začátek prodeje: 27. října 2009
Váš názor Další článek: Chystá se další S.T.A.L.K.E.R.

Témata článku: , , , , , ,