Panty Raider: From Here To Immaturity

Milujete totálně ujeté věci? Jste příznivci filmových béček s herečkami, jejichž jediná přednost je svírána košíčky miniaturních bikin? Chtěli jste už od mala fotit modelky ve spodním prádle? I když jste aspoň na jednu z těchto otázek odpověděli kladně, nejspíš se vám Panty Raider stejně líbit nebude. I když, kdo ví…
Zřejmě jedna z nejhorších PC her, která kdy spatřila světlo hráčského světa. Tak je Panty Raider často nazýván a tím se mu také dostává tzv. negativní reklamy, se kterou asi jeho tvůrci počítali stejně jako s nikdy neutuchajícím zájmem o lepé děvy bujných vnad nacpaných do sporého ošacení.

Příběh je prostinký. Ocitnete se v roli fotografa, který na Ostrově Modelek musí nafotit co nejrajcovnější fotky supermodelek ve spodním prádle, aby pomocí nich ukojil nezvladatelné pudy tří nadržených teenagerských mimozemšťanů. Pokud se mu to nepodaří, zničí ufoni celou naši matičku Zemi. Nic víc, nic míň, Half-Life, Resident Evil a další se mohou jít se svými trapnými zápletkami zřejmě zahrabat, pomysleli si tvůrci a vzali práci na svojí komicko-erotické hře vážně. Jak to celé dopadne vidíte ze screenshotů. Dá se z nich vyčíst, že coby fotograf budete mít k dispozici tak důležité předměty jako např. rentgenové brýle, kreditkartu či mobilní telefon, že některé postavy vypadají jako ředitel vápenky v posledním stádiu přeměny na zombii a že modelky místy jako by mimozemšťanům z oka vypadly.

Nemá smysl o tomto shitu psát víc. Jeho autoři (spáchali též podobnou úchylárnu jménem Deer Avenger) plánují jeho vydání na květen a každý, kdo si neumí stáhnout porno z Internetu, bude mít šanci užít si prostřednictvím Panty Raider: From Here To Immaturity. Zachraň se kdo můžeš !!!!

Váš názor Další článek: Star Trek Voyager: Elite Force

Témata článku: ,