Paradox možná chystá návrat kultovního Vampire: The Masquerade

Že bychom měli naději na návrat či dokonce pokračování kultovní klasiky?

Kdo by si nepamatoval RPG sérii Vampire: The Masquerade, a především její díl s podtitulem Bloodlines, který se stal téměř žánrovou klasikou. Kultovní temné RPG má po světě tisíce fanoušků a je tedy pochopitelné, proč to začíná na internetu vřít po několika náznacích na možnost remasteru či dokonce regulérního pokračování z rukou Paradoxu. 

Vše začalo vtípkem a parodií na seznamku Tinder, v tomto případě Tender, kterou vytvořil vydavatel jakožto první krok v celé sérii nápověd a drobků. Ty nás mají očividně dovést k oznámení něčeho spojeného se značkou Vampire, avšak prozatím netušíme, čeho přesně. Může jít o remake některého z dílů, regulérní pokračování nebo zcela nový projekt z univerza World of Darkness. 

Vtípek a seznamka, ukazující různé náznaky a pomrknutí, však nebyla moc zajímavá až do doby, než se v New Yorku pořádal jeden herní event, na kterém byla celá řada dalších náznaků. Jedním z těch nejpodstatnějších je název "Project Chimera" společně s ID kódem a kamerovým záznamem lokace Santa Monica Pier ze hry Bloodlines. 

To vše a mnohé jiné se schyluje k jednomu důležitému datu - 21. března letošního roku, což je shodou náhod datum, kdy se pořádá konference GDC 2019. Čeká nás odhalení? Nebo jen další střípek skládačky? Nechme se překvapit. 

Diskuze (1) Další článek: Poslechněte si parádní soundtracky ze Zaklínače a Gwentu na Spotify

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,